maanantai 21. elokuuta 2017

kanttarellikastiketta ja huonoa omatuntoaHeipsanssaa!

Oon potenu vähän omantunnon tuskia kun en oo päivitelly mitään pitkään aikaan! Syy tähän on se että me alettiin nyt vihdoin kattomaan tota Game Of Thronesia mistä kaikki on hehkuttanu jo vaikka kuinka kauan, alkuun oon ajatellu että ei kiinnosta yhtään mitkään yliluonnolliset zombiet sun muut mutta tässä sitä nyt ollaa :D Ollaan nyt kahessa viikossa katottu kutos tuotantokauteen asti ja siitäkin enää pari jaksoa jäljellä.. Eli kuten arvella saattaa ei oo juurikaan tapahtunu mitään mistä vois tänne kirjotella :D Onneks toiki loppuu kohta..

Nyt ruokaa!
Yhteen vetona:
-pilko kantarellit ja sipulit. Paista voissa miedolla lämmöllä kunnes pehmenee ja mausta suolalla & pippurilla. ( ite tykkään laittaa myös esim. puolikkaan liha- tai kasvisliemikuution. ) Heitä sekaan kermat ja kiehuttele kunnes paksuuntunu.

- kanan sisäfileet uuniin maustettuna (esim. suola, pippuri & curry ), n. 180C ja about 20min. Vähän kääntelin välissä.

-perunamuussiin ei varmaan tarvii sen kummempia ohjeita :)

Sellasta safkaa tällä kertaa, pakko sanoo et toi kanttarelli kastike on mun ihan ykkös lemppari ruokaa nam! Jotenki aina unohtuu ja ei tuu ku ehkä pari kertaa vuodessa tehtyä. Nyt ku tein kanat uunissa ni huomasin et neki tuli super paljon helpommin ja ei menny yhtään kuivaks!

Ootteko kattonu tota Game Of Thrones :sia ja tykkäättekö?
siistiä alkanutta viikkoa kaikille :)
<3 - e


torstai 10. elokuuta 2017

Face Mask!
  Moikka!

Sain MAYBEAUTY:lta testiin muutaman tämmösen kasvo naamion ( The Incredible Face Mask ) ja ajattelin jakaa teillekin vähän fiiliksiä! Ensinnäkin en oo koskaan aikasemmin kokeillu tämmösiä pois revittäviä maskeja ja oon ihan innoissani että nyt päästiin koittamaan. Oon nähny näitä maskeja eripuolella somea ja aina miettiny et pakko kokeilla! Ekalla kerralla kokeiltiin mun tytön kanssa näitä ja pakko sanoo et oli kyllä semmoset huutonaurut ku alettiin repimään maskeja pois että ohhoijjaa :D Varsinki otsasta repiminen meinaa kirpas aikalailla. Nyt mulla on uudestaan maski naamassa ja jätin otsan alueen suosiolla laittamatta..


Sitten itse tuotteeseen! Mennään ihan perinteisellä plussat ja miinukset menetelmällä..

Plussat :

- Tosi miellyttävä tuoksu! Sellanen mieto ja raikas, joku eukalyptys ehkä? En ite tykkää jos kosmettiikka on liian vahvasti hajustettua.

- Koostumus tuntuu myös kasvoilla hyvältä ja tuote on helppo levittää.

- Ei allergisoi! Mun tytöllä on aika herkkä iho ja monet maskit tai rasvat aiheuttaa punotusta ja vähän sellasta nokkos-ihottumaa. Alkuun vähän epäröinki että annanko julian kokeilla tätä ollenkaan, mutta yllätyin positiivisesti kun ei aiheuttanu mitään reaktiota!

- Se fiilis ku tän saa repiä pois, parasta.

- Jättää ihon super pehmeäksi ja mustapäät jää ihan oikeesti maskiin :)


Miinukset : 

- No se kirpasu :D Meillä kummallakaan ei tosin sattunu muualta repiminen ku otsasta.

- Pakkaus, toi pussi on ainaki mun kasvoille aika reilun kokonen ja tosta riittää hyvin kahelle mut jos yksin laittaa niin menee varmaan aika paljon hukkaan. En usko että säilyy avattuna tossa pussissa.Tämmösiä fiiliksiä mulle jäi ja aion kyllä tilata näitä lisää, kun loppuu! Nyt oli tullu myös jotain uusia "pore-maskeja" ja neki vaikuttaa aika mielenkiintosilta. En malta oottaa että pääsen laittamaan tätä miehelle ja nähä reaktion ku repii irti :D Yhteenvetona siis kaikinpuolin toimiva tuote ja voin ehottomasti hyvillä mielin suositella!
Ootteko te kokeillu näitä tai meinaatteko kokeilla?

ps: Kirjotin omasta halustani, ei ole maksettu mainos :)

<3 - e